Termes i condicions

TERMES I CONDICIONS D’ADMISSIÓ

A) PREU ESPECIAL RESERVES ANTICIPADES
El preu de reserva té un descompte del 10% fins al 15 de gener de 2019. A partir del 16 de gener s’aplicarà el preu que hi ha actualment ratllat en cadascuna de les opcions de compra.

B) LA RESERVA INCLOU:

  • L’allotjament per a la nit corresponent reservada a les modalitats explicades en un apartat més avall.
  • Entrada accés a tot l’esdeveniment.
  • Pensió completa. Inclou la beguda del menjador, aigua, vi o refresc.
  • La taxa turística.

QÜESTIÓ IMPORTANT referent a la pensió completa:

Reservant nit de dissabte, queda inclosa el menjar i sopar del dissabte i l’esmorzar de diumenge.

Reservant des de divendres fins diumenge, queda incloses totes la s menjars des del sopar de divendres fins al dinar del migdia de diumenge.

C) MENJARS EXTRA NO INCLOSES:
Per a aquells que voldríeu àpats no incloses en el pack, el preu d’un dinar al menjador de l’hotel és de 15 € (beguda inclosa) els adults i 7,5 € els nens.

D) MODALITATS DE RESERVA
Pot reservar una habitació amb l’entrada a l’esdeveniment inclosa en les següents modalitats:

Individual dues nits, divendres i dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 237,00 €
Individual nit de dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 156,00 €
Dues persones en una habitació dues nits, divendres i dissabte. Preu amb IVA taxa turística inclosos: 164,50 € per persona
Dues persones en una habitació nit de dissabte. Preu IVA i taxa turística inclosos: 116,50 € per persona
Tres persones en una habitació amb un tercer llit supletori dues nits, divendres i dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 147,70 € per persona
Tres persones en una habitació més llit supletori nit de dissabte. Preu amb IVA i taxa turística inclosos: 107,30 € per persona

I) MENORS DE 16 ANYS
Primer i segon menor de 16 anys tenen tot gratis a l’habitació amb 2 adults.
En aquest cas s’admeten dos adults i, un o dos menors de 16 anys en una reserva d’habitació doble.
Per a casos diferents als indicats, si us plau contacti amb nosaltres.
Indiqui aquest detall a l’FINALITZAR COMPRA com a nota de la comanda en el requadre d’informació addicional, o enviant e-mail amb el seu nom i número de reserva.

F) SERVEI D’AIGÜES SPA I MASSATGE
Si hi ha algun assistent que vol utilitzar el servei de l’spa, que no està inclòs en el preu, és convenient reservar-lo. El preu és de 9 € els adults i 5 € els nens (1 hora).

G) DADES PERSONALS
Per formalitzar la inscripció cal que ompli les dades personals que li sol·licita el formulari i amb una adreça de correu electrònic vàlida. Reservat el dret d’anul·lar una reserva si conté dades personals falses, incompletes o amb una adreça de correu electrònic que no sigui vàlida.
Coneix la política de privacitat a la qual estem compromesos i amb el registre corresponent a l’Agència Espanyola de protecció de dades segons la llei LOPD, llei de protecció de dades.

H) CONFIRMACIÓ DE RESERVA
Un cop faci la inscripció i faci el pagament a través del sistema de la web, rebrà el correu electrònic amb els detalls de la reserva. La factura corresponent serà emesa el cap de setmana de l’esdeveniment. Tot i així la confirmació de la reserva la rebrà via e-mail de l’equip de l’esdeveniment un cop s’hagin comprovat les seves dades. Si no ha rebut el correu electrònic en un espai de pocs dies, si us plau, torneu a comunicar amb nosaltres a través d’email [email protected] o per telèfon 651.653.469.

I) HORARI CHECK-IN:
Si reserva per al dissabte poden accedir a l’esdeveniment des de l’hora d’inici de dissabte fins a finalitzar el diumenge. Si la reserva és des de divendres nit, podrà accedir a l’esdeveniment des del seu inici el mateix divendres.
Podrem disposar de les habitacions de l’hotel a partir de les 14:00 h del primer dia reservat.

J) IDENTIFICACIÓ A L’HOTEL I PER LA DIRECCIÓ DE L’ESDEVENIMENT
Porteu la documentació d’identitat perquè l’hotel registri tots els que us allotjareu, inclòs la dels menors, i us faci lliurament de les habitacions.
També caldrà que el responsable de la reserva s’identifiqui al taulell de l’organització de l’esdeveniment per registrar la seva arribada i donar-vos la benvinguda.

K) HORARI MENJADORS:
L’horari del menjador és el següent:
Esmorzar de 7:30 a 10:30 h
Dinar de 13.00 a 15.00 h
Sopar de 19.30 a 21.30 h
També avisar-vos que caldrà que ens adaptem a la capacitat del menjador i per aquest motiu la direcció de l’hotel ens donarà les indicacions per repartir a tots els assistents al llarg de tot l’horari dels gana evitant aglomeracions incòmodes.

L) CANCEL·LACIÓ DE RESERVES
Un cop feta la inscripció pot cancel·lar aquesta fins al 31 de desembre amb devolució del 100% del cost de la reserva.
Les cancel·lacions de l’1 de gener al 16 de febrer tenen dret a l’abonament del 75% del cost total de la reserva.
A partir del 17 de febrer no podrem acceptar cancel·lacions, tot i que sí que pot fer canvis en la seva reserva.

M) dret d’admissió RESERVAT
Reservat el dret d’admissió condicionat al fet de disposar de la inscripció confirmada i que els inscrits a l’esdeveniment assumeixin i s’obliguin a respectar les normatives de l’organització i del recinte.