15 hores

En aquest esdeveniment tindrem 6 super-profes, Fred Whitehouse, Daniel Trepat, Clara Ayats Agell & Pierre-Louis Castellana, David Villellas & Montse Chafino, que ens ensenyaran noves coreografies de nivell iniciació, intermedi i avançat en diversos estils musicals. David Villella & Montse Chafino són reconeguts coreògrafs en el vessant Country i ens ensenyarà les seves noves creacions en aquest vessant Country del Line dance. Clara Ayats & Pierre-Louis Castellana, actualment competidors Line dance amb la UCWDC en la màxima categoria i ballarins de balls de parella Country, ens ensenyarà noves coreografies en diferents ritmes que s’utilitzen en les competicions Line dance en diversos nivells de dificultat. Fred Whitehouse, és un dels coreògrafs més coneguts a tot el món de line dance, especialitzat en els estils de música urbana i de ritmes llatins, ens mostrarà les seves noves coreografies. I també comptarem amb les classes de la Àngels Guix i Enric Nonell amb les novetats respecte a les seves coreografies Line dance.

En aquest esdeveniment tindrem tallers Line dance en tots els estils musicals i per a tots els nivells de ball des d’iniciació a avançat.

Des de divendres nit fins diumenge a les 13h, tallers, estones de ball exhibicions en tot l’espectre d’estils que inclou el Line dance i un ambient immillorable a l’Hotel Bernat II.

Començarem el divendres nit al voltant de les 21h amb una festa de benvinguda a tots els assistents que hagin reservat per passar la nit de divendres a l’hotel. A la nit de dissabte tots junts gaudirem d’exhibicions i una festa exclusivament Line dance, en què comptarem amb la col·laboració de Montse Sweet i Àngels Riba com a DJ ‘s.